Säkert sex

Upplever du att det är krångligt eller obekvämt att använda kondom? Då vill jag ge ett hett tips. Jag vart nämligen likadan förr. Upplevde att användandet av kondom minskade både upplevelse och njutning vid samlag, men jag har ju förstått nu i efterhand att jag använde både fel storlek och variant som passade min smak.

Billiga kondomer i massor av olika varianter

Jag blev själv tipsad en gång i tiden om vad jag vill rekommendera för er just nu, nämligen Kondomvaruhuset.
Kondomvaruhuset är en webbshop som säljer kondomer i mängder av storlekar och varianter och dessutom till ett billigt pris. För att underlätta att hitta just den storlek som passar en själv bäst så har dom en enklare storleksguide för detta på deras hemsida att följa.

Vad jag också gillar med deras hemsida är utbudet av alla olika varianter av både kondomer och glidmedel. Dom har alltifrån fördröjande och förhöjande till extra tunna kondomer. Av egen erfarenhet skulle jag rekommendera att beställa hem några av varje som man kan tänka sig tycka om för att helt enkelt testa sig fram till sin personliga favorit.
Vill man inte att folk skall uppmärksamma att man fått en paketleverans med kondomer så behöver man inte vara orolig, Kondomvaruhuset levererar nämligen alla sina paket i diskreta förpackningar.

Kondomvaruhuset har mängder av njutningshöjande produkter i sitt sortiment

Utöver deras stora utbud av kondomer kan man även hitta en massa annat trevligt på deras webbshop. Bland annat har dom även ett utbud av alltifrån graviditetstest, vibratorer, penisringar och erotiska spel till intimvård och sexiga underkläder. Kondomvaruhuset har alltså det mesta man kan önska sig för att höja njutningen vid samlag och produkter som både gör att det blir roligare och säkert. Spana in deras hemsida och tacka mig senare!