Jag blir nästan tårögd

Jag älskar att göra saker för andra människor. Det ligger liksom i min natur och blir en del av min vardag för att jag älskar att se andra glada. Ibland kan det såklart gå över styr, jag glömmer kanske av mig själv. Men jag blir framförallt helt till mig när någon gör detsamma tillbaka. När någon gör något fantastiskt mot mig som jag inte alls förväntat mig. Det kan räcka att någon släpper före mig i kön när jag bara har en vara på ICA eller när någon håller upp dörren. Jag blir tårögd på något vis och känner lycka i hjärtat och hopp om mänskligheten.

Det som gjorde mig lyckligast senast igår som nästan rörde mig till tårar, var när jag besökte trofe.se. Trofé har jag handlat på i många år och jag älskar verkligen hela deras sortiment. Nu har dem däremot lanserat bikini och baddräkt för protes vilket kanske inte låter som världens grej i dina öron, men det gör det i mina. Bikini och baddräkt för protes innebär nämligen att dem tänkt på oss som oavsett protes eller inte vill ha smickrande och bekväma badkläder. Dessa är alltså utövande för bröstprotes och som vanligt levererar dem i kvalitet som är fokus. Jag kan numera alltså känna mig säker med bikini och baddräkt för protes från Trofé och jag kan liksom inte beskriva min tacksamhet.

Jag vet…

Att Trofé inte bara gjort detta för mig, jag förstår det J Men ändå blir jag rörd till tårar för tanken av att det finns många andra där ute som upplever samma som mig. Och det har Trofé tänkte på. Det är just det som gör mig så glad och lycklig ända in i själen. Så försök du med att tänka på att göra några få saker i din vardag som får folk lite extra tänkta på!