Stretchbyxor mina vänner – det är det nya svarta!

Tjena grabbar. Äntligen är jag tillbaka här och skriver lite inlägg till er på bygget. Det känns som att det var en evighet sedan vi sågs, vilket det på sätt och vis var, i och med den här hemska pandemin som satt alla våra liv på paus på något vis. Men nu äntligen tänkte jag börja dela med mig av veckobrev och nu med ett nytt koncept. Varje vecka delar jag med mig av något som jag vill ni kanske provar, bara vet om eller kanske hatar rent utsagt. Jag vill upplysa er om saker i branschen som kan göra vårt jobb lättare och föra oss framåt!

Denna gången ska vi prata stretchbyxor och jag förstår ju vad ni tänker. Tighta byxor som sitter alldeles för trångt och som man givetvis inte ens kan slå en spik i. Byxor som inte har kvalité och som givetvis inte passar oss hantverkare. Men nej. Ack så fel ni har. Tvärtom. Det är snarare som man brukar säga i modebranschen – stretchbyxor är det nya svarta. Läs mer via lbradors hemsida så lovar jag att du kommer förstå varför.

Läs mer och lär dig mer

 

Ja, för att genom att läsa mer så lär man sig mer. Det är sedan gamalt. Men framförallt så vill jag snabbt bara säga till er att det finns en otrolig funktion i stretchen i byxorna hos Lbrador. Nämligen att dem dessutom är slitstarka men att man kan gå ned på knä utan att byxorna blir tighta någonstans. Dem sitter otroligt skönt och är väldigt följsamma och snälla. Det är helt enkelt ett par fantastiska arbetsbyxor som jag rekommenderar till er alla kära kollegor. Jag slår med andra ord ett slag för stretchbyxor och jag ser fram emot att dela fler sådana här tips framöver i detta forumet J Allt gott.