Smyckesdelarna som du som mest behöver

I den här kursen som startar till hösten så vill jag skicka ut ett inlägg till er som anmält er med lite tips och tricks som kan vara bra att tänka på innan vi börjar. Till en början så vill jag också hälsa er varmt välkomna och verkligen betona att vi är jätteglada att ni är så många som är anmälda men framförallt också att vi ens kan köra i gång med kursen. Det här ska bli så himla kul!

Den första länken jag vill att vi kikar på är www.parlgrossisten.se/smyckesdelar. Här kommer ni hitta allt från avdelare, bandavslut, knutgömmar, mellandelar samt egentligen alla pärlor du kan tänka dig. Det vill säga, Pärlgrossisten är en hemsida du ska lägga på minnet. Jag bifogar en lista med material som vi önskar ni har köpt in och allt detta hittar ni just på denna hemsida. Så som sagt  -Pärlgrossisten är där ni hittar allt ni behöver inför kursens början.

Har ni frågor?

Om några som helst frågor skulle uppstå nu innan eller under kursens gång så är det mig ni vänder er till. Ni kan i princip dygnet runt kontakta mig för frågor och jag svarar så snabbt jag bara kan. Har ni däremot frågor om bidrag osv så är det till min kollega Annika som ni ska höra av er till.

Så, se nu till att ladda upp rejält inför kursens start, skicka iväg era frågor och se till att beställ i tid så ska allt gå galant J Om ni dessutom vill så kan ni gå med i facebook gruppen som jag länkar här nere så kan ni för första gången ta kontakt med era klasskamrater. Här är ett bra tillfälle att kanske kolla om ni är flera som åker från samma ställe för samåkning osv J Ha en fin sommar så ses vi till hösten!