Dags att flytta – begär offert

Är du i flyttartagen? Se då till att spara energin till något kul, så som att inreda, fixa och dona i nya hemmet. Istället för att bära kartonger hit och dit och vara helt slut när det roliga väl börjar. Jag pratar såklart om att anlita en flyttfirma och detta kan du enkelt göra genom att fråga om en offert från flyttfirma. Det är liksom första steget, du behöver inte binda upp dig till något eller ens ha bestämt dig för att ta hjälp vid flytten. Detta är bara ett sätt att få möjligheten att jämföra pengen du betalar för hjälp med flytten med att faktiskt bära alla kartonger och möbler själv. Är det värt eller inte?

Jag kan ju faktiskt inte svara på om du tycker det är värt eller inte men att just be om offert från flyttfirma är ju som sagt ändå första steget men utan några måsten. Ofta frågar man om offert via deras hemsida och skulle man vilja ha lite mer personlig kontakt så är det bara att ringa till flyttfirman för att prata med någon som jobbar där som i sin tur ska kunna ge dig en prisuppgift.

Lätt att få offert från flyttfirma

Jo men när du ber om en offert så är det upp till dig att ange vad som ska flyttas. Om det är mycket eller lite, tungt eller lätt och helt enkelt hur långt det ska flyttas. Alla dessa parametrar påverkar alltså vad flyttfirman ger dig för prisoffert eftersom dem då räknar på hur många personer som behövs eller kanske hur många bilar eller lastbilar. Så utifrån just dina förutsättningar som du beskriver får du ett pris. Utan att säga för mycket så är min personliga åsikt att det i alla fall är värt!