We want you!

Jag jobbar på Nelly och nu under semesterperioden, passande nog, så är vi mitt i en lagerflytt. Vi söker därför just nu dig som gått en utbildning hos Truckutbildarna för att hjälpa oss att komma in snabbt i arbetet här på vårt nya lager i Borås. Du behöver som sagt ha en utbildning hos Truckutbildarna och ha genomfört denna med godkänt betyg för att få jobba. Vi ser gärna att du mejlar in dina uppgifter så pratas vi mer.

Men varför just Truckutbildarna?

Jo, det är för att vi har stenkoll på att dem verkligen gör sitt jobb under utbildningen. Här handlar det med andra ord om att hitta förhållningssätt som gör att den som går utbildningen lär sig på bästa sätt. Det blir väldigt personligt och anpassat efter hur just du lär dig. Detta vill vi få genomsyrat i hela bolaget och därför känns det viktigt att dem vi anställer faktiskt har fått se detta tankesätt innan.

Spännande och bra att ha på CVt

Inte nog med att det blir spännande att gå en utbildning, anställas inför en stor lagerflytt och inte minst att du har bra meriter att skriva upp på ditt CV. Här kan du verkligen skryta med att du gått en utbildning, gjort arbetsuppgifterna som krävs och dessutom gjort det på ett väldigt professionellt och bra sätt. Med en utbildning i ryggen så tänker man oftast igenom det man gör en extra gång och på så vis vet vi även att utbildningen ger eleverna bra kontroll och en känsla av noggrannhet. Man vill göra rätt och så som man gjorde på utbildningen.

Har du några som helst frågor kring hur du ansöker till en truckutbildning hos Truckutbildarna så kommentera gärna här nedan eller besök deras hemsida https://www.truckutbildarna.se/ så hoppas jag att du hittar vad du söker. Ha det fint!