Snart slår vi upp portarna till vår andra vårdcentral

Till hösten är det dags för oss att öppna upp ännu en vårdcentral i stan och renoveringen av byggnaden börjar gå mot sitt slut. Under nästa vecka skall vi lägga beställningar på all medicinteknisk utrustning vi behöver och det är dags att börja inreda alla rum och lokaler. Det känns så himla roligt att få öppna upp ännu en vårdcentral då vi fått väldigt positiva omdömen om vår nuvarande. Är det något vi behöver mer av i vårt samhälle är det sjukvård och sjukvårdspersonal så den nya verksamheten ligger mig verkligen varmt om hjärtat, vi behövs där ute!

Medicinteknisk utrustning och sjukvårdsprodukter i bästa kvalitet

Lika mycket som vi behövs behöver också vi professionell medicinteknisk utrustning och sjukvårdsprodukter i bästa kvalitet och vi kommer använda oss av samma leverantör vi gjorde sist gång. Vi fick så bra personlig rådgivning och dom såg verkligen till att vi inte glömde någonting. Dessutom hade dom enbart kvalitetsprodukter från kända märken så man vet vad man får när man handlar via dom.

Nu kan vi även erbjuda våra patienter hjälpmedel

Vi kommer behöva köpa in allt från blodtrycksmätare till inventariervagnar, undersökningsbritsar och öronspolare. Vad som blir nytt för oss nu är att vi även kommer erbjuda hjälpmedel att låna ut till de som behöver. Vi har inte haft det utrymmet innan och fått hänvisa vidare till annan vårdcentral men nu äntligen i och med att vi får större lokaler kommer vi själva att kunna erbjuda den typ av stöd och det känns riktigt fint.

Jag hoppas att ni är lika taggande som vi är på den helt nya vårdcentralen och ni har alltid en egen valmöjlighet när det kommer till att välja vilken vårdcentral man vill vara skriven hos. Jag hoppas såklart inte att du behöver söka vård, men om så blir fallet så hoppas jag att det blir hos oss.