Hyra lägenhet i Stockholm utan kö

Jag har tänkt börja studera i Stockholm men vet inte än om jag kommer in, det får jag reda på inom några veckor. Och om jag kommer in som reserv så blir det riktigt bråttom med att hyra lägenhet i Stockholm utan kö, vilket jag inte ens vet om det går. Det är så många som vill bo i Stockholm och lika många som inte lyckas få tag i någon lägenhet vare sig i första-, andra- eller tredje hand. Men jag har lagt ut lite krokar hos människor jag känner omkring Stockholm men också i olika studentgrupper och bostadsgrupper på Facebook.

Att få tag i lägenhet i Stockholm

Att gå med i grupper är så klart bra men känns samtidigt som att jag griper efter halmstrån eftersom det är så otroligt många som är i samma sits som jag. Varför skulle just jag få tag i en lägenhet utan att stå i kö när 100-tals andra också letar efter samma sak!? Några av mina vänner har hoppat runt hos kompisar och sovit på deras soffa i typ en etta på 18 kvm i flera veckor, ibland månader när dom har fått reda på att dom kommit in på skolan. Vad ska man göra när det inte finns några lediga lägenheter?

Tips på lägenheter i Stockholm

En av mina kompisar tipsade mig om en sida där det hämtades in alla lediga lägenheter i Stockholm och där man faktiskt inte behöver ha stått i någon bostadskö i flera år för att få tag på boende. Jag har anmält mig till den sidan för att få tips till min mobil och då gäller det att vara snabb och typ svara på allt som finns, så länge det inte är för dyrt. Hon hade i alla fall fått tag på en lägenhet genom den sajten så jag hoppas nu att det ska plinga i mobilen och vips så finns lägenheten där!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.